• Adresa: Intrarea Fermei, nr. 21,
    Ciolpani, Ilfov, Romania

9 Tendințe pentru nunta anului 2022

Nunta este cu siguranță unul dintre momentele unice din viața noastră, așa că de ce sa nu avem parte de o experiență autentică și care să ne reprezinte? Este timpul să lăsăm în urmă convenționalul și să permitem ideilor inovatoare să devină realitate pentru a ne bucura de o zi cu adevărat specială, ce marchează pecetluirea poveștii de dragoste în eternitate.

Punctul de plecare al oricărei nunți este cererea în căsătorie. Aici, viitorul mire poate fi pe cat de inventiv posibil, ținând cont de experiențele cuplului, dorințele viitoarei soții și elementul surpriză care se referă atât la timp și spațiu, cât și la organizarea în detaliu a momentului. Memorabilă, unică și cu efect către eternitate, așa ar putea fi caracterizată o cerere perfecta.

În cele ce urmează vă prezentăm 9 tendințe pentru nuntă sunt câteva sugestii care să vină în întâmpinarea viitorilor miri ai anului 2022, libertatea de a alege și exprimarea personalității fiind punctele centrale către care se îndreaptă tendințele ce caracterizează nunțile acestui an.

Nuntile in aer liber sau in natura

1. Alegerea locației

Alegerea locației de nuntă este de obicei prima pe lista priorităților atunci când se decide organizarea evenimentului, așadar, o nuntă în aer liber, nunta în natură, într-o locație de nuntă autentica precum un hambar pentru nuntă, poate fi o opțiune potrivită pentru cuplurile anului 2022, mai ales după perioada pandemiei în care omenirea a redescoperit rolul important pe care natura îl joacă în viața noastră.

Moment bun organizare nunti aer liber

2. Decorul autentic

Decorul autentic prezent într-un astfel de cadru, ce poate fi cu ușurință personalizat după preferințele și personalitatea fiecărui cuplu în parte, asigura atmosfera romantică specifică. Mai mult decât atât, evenimentul va fi unul deosebit si apreciat de către oaspeți, având în același timp un caracter festiv, dar și relaxant, ca într-un basm. Pentru o astfel de nuntă în aer liber, noi la Narrative, vă stam la dispoziție prin intermediul unei echipe minunate de oameni pasionați si oferind totodată cele mai frumoase cadre naturale pentru o nuntă de vis.

pagina servicii 1

3. Tipul ceremoniei religioase

Unirea destinelor marcată de cele două momente cheie, pot deveni unele cu adevărat memorabile dacă miri își doresc ceremonia civilă în aer liber și ceremonia religioasă în aer liber, în natură. Astfel, în 2022, cei doi “DA” pot fi mult mai răsunători în mijlocul naturii, celebrarea momentului nașterii noii familii putând fi realizată mult mai liber, fără limită de timp și de spațiu, cu șampanie din belșug. În plus, în ce mod mai bun ajung jurămintele de căsătorie rostite în timpul slujbei religioase mai ușor către divinitate, dacă nu sub cerul liber?

Silvi Cip 152CRETZFEST

4. Invitațiile de nuntă virtuale

Invitațiile de nuntă virtuale sunt cele care definesc modalitatea anului 2022 de a face marele anunț despre nunta voastră. Așadar, în prezent, când totul este atât de digitalizat, s-a dezvoltat și această modalitate de a trimite invitațiile în format electronic pe care chiar să le personalizați cu un filmuleț scurt din partea voastră.

În funcție de tipul de invitați și de relația pe care o aveți cu aceștia, puteți opta să îmbinați cele două posibilități de transmitere a invitației la marea voastră zi, mergând pe o combinație ingenioasă între invitații de nunta clasice in format fizic, care pot avea farmecul lor deosebit pentru anumite persoane și cele trimise virtual, fiind foarte utile mai ales în cazul în care distanța este mult prea mare.

Invitatii nunta virtuale

5. Fotografiile de nuntă

Fotografiile de nunta sunt un aspect important care trebuie planificat cu atenție, întrucât se vor transforma în amintiri prețioase ale acestei zile magice din viața voastră. Este esențială aici alegerea unor decoruri autentice, fie în natură sau în spații interioare amenajate deosebit.

Locația Narrative se transformă astfel în locul ideal pentru ca fotografiile nunții voastre să exprime perfecțiune. Natura este prezentă aici pretutindeni, pădurea și lacul Snagov, lanurile de grâu și de porumb aflate în imediata apropiere, sunt excelente pentru ca in ziua evenimentului vostru special să puteți face fotografiile mult visate. Mai mult decât atât, grădina superbă de care dispune locația și spațiile interioare cu un design desăvârșit, vor contribui de asemenea la efectul unic al acestor momente de imortalizarea a voastră ca si cuplu la început de drum, festivi și eleganți, cu ochii plini de speranță ce exprima dragoste reciprocă.

Având parte de astfel de cadre minunate, cu siguranță vă veți simți în largul vostru la ședința foto, putând exprima naturalețe, fotografiile de nuntă exprimând exact ce vă doriți voi 2: exuberanță și încredere în viitor.

fotograf nunta aer liber

6. Nuntă organizată în cursul săptămânii

Un alt trend al anului 2022 este nunta organizata în cursul săptămânii. În spiritul organizării nunții în stilul vostru propriu vine și această variantă, care este cumva una foarte eliberatoare de tot ceea ce a fost oarecum “impus” în țara noastră privind momentul potrivit pentru un astfel de eveniment.

Având în vedere libertatea de gândire și faptul că există tot mai multe persoane care își fac propriul program, fără a fi limitate de orarul fix al unui job, acestă opțiune de a avea nunta în afara weekendului este binevenită și îmbrățișează ieșirea din anumite reguli nescrise. În plus, puteți benefica și de anumite reduceri, așa că dacă simțiți ca este pentru voi, nu ezitați să aveți nunta în timpul săptămânii anul acesta.

narrative decoratiuni bar

7. Meniul neconvențional

Meniul neconvențional este o nouă idee pentru nunta voastră, care vă poate scăpa de mari bătăi de cap cu privire la mâncarea care doriți să fie servită invitaților. In 2022 nu mai este obligatoriu să optați pentru aceleași 5 tipuri de farfurii frumos decorate, care trebuie servite la anumite ore si de care cu siguranță majoritatea sunt deja plictisiți.

Acum este momentul să vă oferiți vouă și celor cu care ați ales sa sărbătoriți aceste momente speciale experiențe culinare unice precum stațiile de live cooking care pregătesc proaspăt sushi, burgeri, grill, wok, diferite food trucks cu o mare diversitate de feluri de mâncare, pasta bar, o stație cu înghețată sau cu vată de zahăr sau orice alt furnizor de mâncare sau dulciuri care le prepară pe loc, oferind totodată și un element spectaculos nunții voastre.

Catering optiuni culinare

8. Outdoor Cocktail Bar

Pentru a aduce ceva inovativ petrecerii de nuntă, le puteți oferi invitaților voștri un Outdoor Cocktail Bar. In gradina, pe terasa, in aer liber, in natura, fiind o modalitate de a se bucura fiecare de băutura preferată, îndemnând la socializare, crescând automat nivelul stării de bine și a dorinței de a petrece în continuare.

IMG 3225

9. Revenge party post covid – petreceri mari

Fiind in anul 2022, după ce am depășit o pandemie foarte dificilă și destul de restrictivă, mai ales din punct de vedere al organizării de evenimente, este timpul sa ne luam revanșa cu petrecerea de nuntă, mai ales dacă ați fost nevoiți să o și amânați din aceste cauze externe nefavorabile.  În acest mod a luat naștere un trend deosebit al anului prezent, și anume organizarea de nunți sub forma de revenge party post covid – petreceri mari.

Acest lucru înseamnă că dacă tot nu am putut în ultimii 2 ani să ne bucurăm, să ne luăm revanșa în 2022 și să organizăm o petrecere de nuntă cât mai mare și cât mai spectaculoasă, să recuperam practic toate momentule importante pe care am fost nevoiți să le sărbătorim în cadru restrâns, organizând o nuntă unde toată lumea să se distreze mai bine ca niciodată.

Silvi Cip 282CRETZFEST

Concluzii

Nunta este un cumul de emoții în definitiv și tocmai de aceea ar trebui să ne reprezinte pe noi, credințele, valorile, modalitatea noastră de a ne exprima și de a ne simți bine. Dincolo de ceea ce am fost învățați ca trebuie să facem în această zi, în 2022, aveți libertatea de a reinterpreta tradițiile și de a personaliza clipele ce simbolizează începutul unei noi familii și care încununează măiestria iubirii voastre.

În concluzie, tendințele acestui an în ceea ce privește organizarea nunții determină în cele din urmă cunoașterea propriilor dorințe și așteptări ale mirilor, constituind baza pe care se poate construi un eveniment memorabil atât pentru invitați, dar mai ales pentru cei doi care aleg să-și unească destinele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×