• Adresa: Intrarea Fermei, nr. 21,
  Ciolpani, Ilfov, Romania

Locație botez în aer liber

Plănuiți un botez în aer liber? Vă putem ajuta să planificați totul, de la locul de desfășurare, decor, până la catering și ceremonie în aer liber!

Un botez în aer liber cu prietenii și familia

Botezul unui copil este o zi importantă atât pentru părinți cât și pentru familie. Hai să celebrăm acest moment important împreună, în mijlocul naturii într-o locație în aer liber cu totul specială.

Amintiri pentru toată viața

Dacă sunteți în căutarea unei locații botez în aer liber București sau Ilfov, hambarul de evenimente în mijlocul naturii Narrative poate fi soluția perfectă.

Ne dorim să fim alături de voi în cele mai frumoase momente și să vă oferim cadru natural perfect pentru un eveniment atât de important precum botezul unui copil.

Hambarul poate găzdui în interior evenimente de la 40 până la 250 de persoane. Grădina de peste 2000mp este locul ideal pentru evenimente si ceremonii în aer liber, în mijlocul naturii. Meniul de catering începe de la 50 euro, iar cel de băuturi de la 28 euro. Meniurile pot fi personalizate în funcție de preferințe și buget. Locația se rezervă exclusiv unui singur eveniment per dată.

Botez Levi 278

Credite: Teimaimage

despre noi

Credite: Mada – madas.ro

Locul perfect pentru botez în natură

Chiar dacă cel mic va fi permanent în centrul atenției, fiind practic prima lui petrecere, noi știm că vă doriți ca acest eveniment să fie unul frumos de care să vă aduceți mereu aminte cu plăcere.

Dacă ești în căutarea unui loc pentru botez în aer liber, poate te gândești ca petrecerea să aibă loc în natură, lângă pădure, și nicidecum într-un spațiu închis. Gândiți-vă ce poze minunate vor fi realizate de fotograful vostru, având la dispoziție un decor în natură. Va fi o plăcere să vă uitați împreună cu cel mic la poze peste câțiva ani.

Hai să fugim de aglomerația orașului și să ne apropiem mai mult de natură. Împrejurimile orașului București îți oferă locații deosebite pentru evenimentul tău, cadre de vis și lumină naturală pentru poze memorabile, aer curat și apusuri de soare de neuitat.

Ce vă punem la dispoziție pentru un botez în aer liber?

Vă putem la dispoziție și o cameră privată în incinta locației, astfel încât să beneficiați de intimitate.

 • Hambar din lemn de 600mp, prevăzut cu 8 uși laterale si frontale mari, care creează un spațiu semi-deschis
 • Terasă în aer liber, mese de cocktail, mobilier de terasă din bambus și ghirlande luminoase
 • Grădină de peste 2000mp, la margine și cu acces direct în Pădurea Snagov
 • Bar în interiorul hambarului și servicii de bartending profesionist
 • Mese dreptunghiulare și scaune din lemn și vase din lut
 • Decor de bază pentru mese: vaze, lumânări, suporturi pentru lumânări, naproane din in.
 • Spațiu amenajat pentru ceremonii în aer liber
 • Plante mari (bambuși și cactuși naturali)
 • Cameră privată în incinta locației, pentru pregătiri pe durata evenimentului
 • Parcare cu o capacitate de 100 de mașini
 • 7 toalete, inclusiv una pentru persoane cu nevoi speciale
 • Curent trifazic
 • Dotări: internet, video proiector, ecran pentru proiecții, laptop, sistem sunet pentru evenimentele corporate
 • Bucătărie proprie
 • Live cooking în grădină
 • Suport planificare și organizare eveniment

De ce este Narrative un loc atât de special?

Suntem flexibili, astfel încât va punem la dispoziție o gama diversificată de servicii pentru un botez în aer liber, așa că nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Un botez în aer liber așa cum vrei tu

Invită-ți prietenii și familia la un eveniment de botez în aer liber pe care nu-l vor uita niciodată.

Sărbătoriți botezul copilului într-un cadru magic, unde să se simtă conectat cu frumusețea naturii.

Hambarul poate găzdui în interior evenimente de la 40 pana la 250 de persoane. Grădina de peste 2000mp este locul ideal pentru evenimente și ceremonii în aer liber, în mijlocul naturii. Meniul de catering începe de la 50 euro, iar cel de băuturi de la 28 euro. Meniurile pot fi personalizate în funcție de preferințe și buget. Locația se rezervă exclusiv unui singur eveniment per dată.

Un loc de evenimente în aer liber altfel, lângă pădurea Snagov, un loc de care te îndrăgostești subit și iremediabil. Hambarul este construit cu grijă de meșteri pricepuți în ale lemnului și atent decorat cu obiecte handmade alese din târguri, exprimă unicitate și atenția noastră la detalii. La Narrative îți poți scrie povestea așa cum simți și te poți baza pe noi pentru inspirație.

Botez Levi 179 1
wedd DianaBogdan 47

Pachete botez în aer liber

Ne vom ocupa de fiecare detaliu, de la planificare până la ziua botezului. Echipa noastră  va fi alături de voi pentru a vă ajuta la fiecare pas în crearea unei petreceri de basm.

Avem pachete planificate cu atenție pentru a vă ușura alegerile legate de pregătirea botezului, iar dacă acestea nu se mulează pe dorințele voastre, organizatorul nostru de evenimente va crea un pachet personalizat doar pentru voi.

Hai să vorbim despre botezul în aer liber.

  ×