• Adresa: Intrarea Fermei, nr. 21,
  Ciolpani, Ilfov, Romania

Servicii organizare evenimente și activități in natură

service icon 1

Nuntă

Un hambar lângă pădurea Snagov unde poveștile se scriu.

service icon 2

Botez

Hambarul unde familiile se reunesc pentru a sărbători.

corporate eveniment

Corporate

Un cadru generos, îmbrățișat de natură

service icon 4

Social

Fie ca este ziua ta de naștere, de nume, sau orice alt moment important din viață, suntem aici pentru a te ajuta sa-l transformi într-o poveste de neuitat.

Tipuri de evenimente și facilități Narrative

Locul perfect pentru orice tip de eveniment. Narrative oferă facilitați și servicii unice, într-o locație aparte, în mijlocul naturii, în aer liber și aproape de București. De la catering și bartending profesionist, până la suport în organizarea evenimentului – totul găsești la noi.

Nuntă în aer liber

Locul unde poveștile se scriu.

Un loc de evenimente altfel, lângă pădurea Snagov, un loc de care te îndrăgostești subit și iremediabil. Hambarul, construit cu grijă de meșteri pricepuți în ale lemnului și atent decorat cu obiecte handmade alese din târguri, exprimă unicitate și atenția noastră la detalii. La Narrative îți poți scrie povestea așa cum simți și te poți baza pe noi pentru inspirație. Hambarul poate găzdui în interior evenimente de la 40 pana la 250 de persoane. Gradina de peste 2000mp este locul ideal pentru evenimente și ceremonii în aer liber, în mijlocul naturii. Meniul de catering începe de la 50 euro, iar cel de băuturi de la 28 euro. Meniurile pot fi personalizate în funcție de preferințe și buget. Locația se rezervă exclusiv unui singur eveniment per dată.

Botez în aer liber

Un loc unde familiile se reunesc pentru a sărbători.

Ne dorim să fim alături de voi în cele mai frumoase momente și să vă oferim cadrul perfect pentru evenimente ale căror amintiri să vă aducă mereu zâmbetul pe buze. Hambarul poate găzdui în interior evenimente de la 40 până la 250 de persoane. Grădina de peste 2000mp este locul ideal pentru evenimente si ceremonii în aer liber, în mijlocul naturii. Meniul de catering începe de la 50 euro, iar cel de băuturi de la 28 euro. Meniurile pot fi personalizate în funcție de preferințe și buget. Locația se rezervă exclusiv unui singur eveniment per dată.

Evenimente Corporate

Evenimente corporate, conferințe, team building.

Până la 350 de persoane așezate în format sală de clasa și 700 în picioare în interiorul hambarului.  Gradina de 2000mp cu acces direct la pădurea Snagov, poate fi folosită pentru conferințe și activități în aer liber. Meniul de catering și băuturi este personalizat în funcție de tipul de eveniment și buget.
Locația se rezervă exclusiv unui singur eveniment per dată.

Evenimente sociale

Petreceri de aniversare, private

Fie că este ziua ta de naștere, de nume, sau orice alt moment important din viață, suntem aici pentru a te ajuta sa-l transformi într-o poveste de neuitat. Hambarul poate găzdui în interior evenimente de la 40 până la 250 de persoane. Grădina de peste 2000mp este locul ideal pentru cine și petreceri cocktail în aer liber, în mijlocul naturii. Meniurile vor fi personalizate în funcție de tipul evenimentului, preferințe și buget. Locația se rezervă exclusiv unui singur eveniment per dată.

Galerie foto

Ne plac mult poveștile, credem în puterea lor și știm că suntem scriitorii propriilor povești. Descoperiți atmosfera Narrative şi lăsați-vă inspirați, fie că vă doriți ceremonii în aer liber, dansul mirilor în cea mai caldă lumină a apusului sau petreceri sub cerul plin de stele…și ghirlande de lumini.

Facilități Narrative

Modern. Minimalist. Nordic

Hambarul Narrative este un spațiu pentru evenimente atipic, care impresionează prin atenția la detalii. Narrative oferă o combinație estetică atipică, inspirată din natură, cu beneficiile unei locații moderne, ce creează un cadru ușor de personalizat pentru orice tip de eveniment.

Toate serviciile pot fi personalizate în funcție de tipul evenimentului și de cerințe.

 • Hambar din lemn de 600mp, prevăzut cu 8 uși laterale și frontale mari, care crează un spațiu semi-deschis
 • Gradină de peste 2000mp, cu acces direct în Pădurea Snagov
 • Terasă în aer liber, mese de cocktail, mobilier de terasă din bambus și ghirlande luminoase
 • Mese dreptunghiulare și scaune din lemn și vase din lut
 • Decor de bază pentru mese: vaze, lumânări, suporturi pentru lumânări, naproane din in
 • Bar în interiorul hambarului și servicii de bartending profesionist
 • Spațiu amenajat pentru ceremonii în aer liber
 • Cameră privată în incinta locației, pentru pregătiri pe durata evenimentului
 • Parcare cu o capacitate de 100 de mașini
 • 7 toalete, inclusiv una pentru persoane cu nevoi speciale
 • Curent trifazic
 • Dotări: internet, video proiector, ecran pentru proiecții, laptop, sistem sunet pentru evenimentele corporate
 • Bucătărie proprie
 • Live cooking în gradină
 • Suport planificare și organizare eveniment 

Hai să vorbim despre evenimentul tău în aer liber.

  ×