• Adresa: Intrarea Fermei, nr. 21,
  Ciolpani, Ilfov, Romania

Locație nuntă în aer liber

Nuntă în aer liber, într-un cadru natural superb, este cu siguranță o alegere inspirată pentru a avea parte momente memorabile în această zi atât de specială pentru voi doi.

Locul perfect pentru nunta ta în aer liber

Imaginați-vă cum ar fi să vă puteți unii destinele într-un loc plin de romantism, înconjurat de natură, situat lângă pădure, unde să aveți la dispoziție și toate facilitățile necesare unei petreceri de neuitat. Ei bine, o astfel de locație chiar există, așa că veniți alături de noi pentru a afla tot ce vă putem oferi.

narrative decoratiuni 11

Pentru o nuntă în aer liber plină de autenticitate

La doar 20 de minute de București, la Pădurea Snagov, Narrative Events alături de echipa de organizatori de evenimente vă oferă pachetul ideal pentru o nuntă în aer liber desăvârșită. Serviciile oferite de noi vor acoperi tot ce aveți nevoie pentru evenimentul vostru, de la catering, decor și ceremonii în aer liber până la divertisment și bartending, așa că relaxarea va fi pe primul loc.

De la aranjamentele florale la planificarea meniului, până la iluminat și catering, noi chiar vă putem simplifica alegerile. Puteți avea încredere în noi în ceea ce privește pregătirile pentru o nuntă în aer liber exact așa cu ți-o dorești!

Vis devenit realitate

La Narrative visul vostru de a avea o nuntă în aer liber de excepție are toate șansele să se împlinească. Alături de locația unică în mijlocul naturii și caracterul modern al designului interior și exterior, noi venim în întâmpinarea voastră cu o întreagă echipă de profesioniști și cei mai buni colaboratori pentru a putea organiza în detaliu fiecare aspect legat de nunta voastră în aer liber.

Astfel, de la aranjamentele florale la planificarea meniului, până la iluminat și catering, noi vă putem simplifica alegerile și vă putem ajuta să luați deciziile cele mai potrivite pentru a conferi caracterul unic dorit evenimentului vostru deosebit. În acest mod, puteți avea încredere în noi în ceea ce privește pregătirile pentru o nuntă în aer liber exact așa cum v-o doriți și vă puteți bucura din plin de nunta voastră în aer liber.

wedd DianaBogdan 22

Alegeți o nuntă în aer liber într-un cadru de vis, cu aer curat și apusuri de soare de neuitat. Dincolo de aglomerația orașului, lângă pădure, unde lumina naturală este ideală pentru fotografiile voastre perfecte, Narrative este tot ce aveți nevoie pentru o nuntă în aer liber autentică.

Ce vă punem la dispoziție nunta vostră în aer liber?

În funcție de ce vă doriți voi, noi avem flexibilitate și vă putem susține marele vostru eveniment cu o gamă diversificată de servicii pentru o nuntă în aer liber, așa că nu ezitați să ne contactați pentru o discuție deschisă privind organizarea în amănunt a zilei voastre importante.

Mai jos sunt dotările de care dispune locația noastră inedită:

 • Hambar din lemn de 600mp, prevăzut cu 8 uși laterale si frontale mari, care creează un spațiu semi-deschis
 • Terasă în aer liber, mese de cocktail, mobilier de terasă din bambus și ghirlande luminoase
 • Grădină de peste 2000mp, la margine și cu acces direct în Pădurea Snagov
 • Bar în interiorul hambarului și servicii de bartending profesionist
 • Mese dreptunghiulare și scaune din lemn și vase din lut
 • Decor de bază pentru mese: vaze, lumânări, suporturi pentru lumânări, naproane din in.
 • Spațiu amenajat pentru ceremonii în aer liber
 • Plante mari (bambuși și cactuși naturali)
 • Cameră privată în incinta locației, pentru pregătiri pe durata evenimentului
 • Parcare cu o capacitate de 100 de mașini
 • 7 toalete, inclusiv una pentru persoane cu nevoi speciale
 • Curent trifazic
 • Dotări: internet, video proiector, ecran pentru proiecții, laptop, sistem sunet pentru evenimentele corporate
 • Bucătărie proprie
 • Live cooking în grădină
 • Suport planificare și organizare eveniment

De ce este Narrative diferit și autentic?

Pentru ca vă puteți bucura de o nuntă în aer liber organizată în întregime de echipa noastră de specialiști, beneficiind și de o locație mirifică în mijlocul naturii, amenajată în așa fel încât să exprime personalitatea cuplului vostru.

O nuntă în aer liber așa cum doar voi doi vă doriți

O nuntă în natură într-o atmosferă basm.

Dragostea voastră se încadrează perfect în acest peisaj de poveste creat special pentru nunta în natură perfecta. În aer liber, lângă pădurea Snagov, este ideal să vă celebrați iubirea, având la dispoziție hambarul construit cu grijă de meșteri pricepuți și atent decorat cu obiecte handmade. La Narrative vă puteți scrie povestea așa cum simțiți și vă puteți baza pe noi pentru inspirație.

Hambarul poate găzdui în interior evenimente de la 40 pana la 250 de persoane. Grădina de peste 2000mp este locul poveste perfect pentru evenimente și ceremonii în aer liber, în mijlocul naturii. Meniurile pot fi personalizate în funcție de preferințe și buget. Locația se rezervă exclusiv unui singur eveniment per dată.

pagina servicii scaled
pagina servicii 1

Momente memorabile pentru întreaga viață

Vă doriți ca nunta voastră să fie diferită? Visați la o nuntă în aer liber care să vă reprezinte?

Atunci lăsați-va imaginația să curgă liber și haideți să cream împreună o zi a voastră pe care o veți prețui toată viața, nunta în aer liber.

Noi vă suntem alături în povestea voastră, fie că vă doriți o nuntă mare sau una restrânsă, fie că vă opțiunile voastre se îndreaptă către un meniu clasic sau unul complet personalizat.

Suntem dispuși să lucrăm împreună cu voi doi și să dăm naștere unor amintiri ce vor dăinui toată viața.

Hai să vorbim despre nunta voastră în aer liber.

  ×