• Adresa: Intrarea Fermei, nr. 21,
    Ciolpani, Ilfov, Romania

Povestea noastră


Povestea Narrative

Narrative a luat naștere în 2018, la inițiativa Ioanei și a lui Vlad. Ideea a încolțit, însă, în sufletele lor încă din 2016, de la nuntă pe care și -au organizat -o singuri. Și a ieșit exact așa cum și -au dorit : un eveniment relaxat cu prietenii, în aer liber, în natură. O seară memorabilă. O înșiruire de momente fericite, trăite alături de cei dragi, o adevărată poveste. Au descoperit frumusețea pădurii Snagov și au simțit o puternică legătură cu aceasta. La scurt timp după nuntă, au decis că acest loc plin de istorie poate fi decorul unei povești de neuitat. Și pentru că povestea era captivantă, în 2020 au apărut personaje noi, Madu și Cristi. Provenind din medii diferite și cu o expertiză vastă, de la proiectare, inginerie, organizare de evenimente, marketing și servicii pentru clienți, personajele noastre se completează reciproc, formând o echipa unică și pasionată.

Să cunoaștem această echipă de oameni pasionați.

cristi

Cristi

Madu 650x957 1

Madu

vlad 650x957 1

Vlad

ioana 650x957 1

Ioana

Povestea noastră este și povestea ta

Narrative este mult mai mult decât un hambar pentru evenimente în aer liber, în natură, lângă pădurea Snagov. Este destinația ideală pentru petreceri relaxate, dar memorabile. Un loc cool, în care să sărbătoriți, să socializați, și să vă bucurați de viață.
Hambarul, construit cu grija de meșteri pricepuți în ale lemnului și atent decorat cu obiecte handmade alese din târguri, exprima unicitate și atenția  noastră la detalii. Un loc de evenimente altfel, un loc de care te îndrăgostești subit și iremediabil. La Narrative îți poți scrie povestea așa cum simți și te poți baza pe noi pentru inspirație. #writeyourownstory

nunta alexandra florin

„Poveștile sunt ca iubirea, iar noi, la Narrative, iubim poveștile. Credem in puterea lor de a transforma totul si suntem convinși ca lumea noastră are nevoie de mai multe povesti.”

Narrative

Începeți să vă planificați evenimentul astăzi

La Narrative, credem în captarea momentelor importante ale vieții. Știm că la noi veți găsi experiența de aici caldă și primitoare.

Noutăți Newsletter

Introduceți adresa de e-mail mai jos pentru a vă abona la newsletter-ul nostru

Serviciile Narrative

Narrative este despre evenimente altfel, despre nonconformism și libertate. Indiferent de tipul evenimentului tău, echipa noastră va avea grijă să nu ai nicio grijă.

Nuntă

Botez

Corporate

Social

×